Geperst rundvlees en foie gras “halfrauw - halfgekookt” met Espelette-peper, chutney van rood fruit met dragon en augurkengeleiPressé de bœuf et foie gras « mi cru - mi cuit » au piment d’Espelette, chutney de fruits rouges à l’estragon et gelée de cornichons
֎֎֎֎֎֎֎֎
Krokante “Eryngii” champignons, champignonbouillon met gerookte boter, slagroom, eekhoorntjesbroodChampignons « Eryngii » croustillants, bouillon de champignons au beurre fumé, fouettée de crème double, tuile aux cèpes
֎֎֎֎֎֎֎֎
Forelsteak gekonfijt met gebrande citroen, selderijpuree, wit/groene boter, citrus supreme en selderijchipsPavé de truite confite au citron brûlé, purée de céleri, beurre blanc/vert, suprême d’agrumes et chips de céleri
֎֎֎֎֎֎֎֎
Cromesquis van gekonfijte eendenbouten, pinda's, sjalotten en kervel, aardappelpuree en kastanjes, zwarte bessenmaag, zoete aardappelketchupCromesquis de cuisses de canard confites, cacahuètes, échalotes et cerfeuil, écrasé de pommes de terre et marrons, gastrique au cassis, ketchup de patate douce
֎֎֎֎֎֎֎֎
Crème brûlée en peperkoekmousse, speculooszandkoekjes, gelei van bloedsinaasappelCrème brûlée de butternuts et mousse de pains d’épices, sablé spéculoos, gelée d’orange sanguine
֎֎֎֎֎֎֎֎
Warme chocolademelk, honingijs, hazelnootchouchou, Corsicaanse clementine-marmelade, knapperige cacaotegelChocolat chaud, glace miel, chouchous de noisettes, marmelade de clémentine Corse, tuile croquante au cacao
MENU VAN DE DAGMENU DU JOUR
VlakPlat
17.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + DessertEntrée + Plat ou Plat + Dessert
Crème van linzen, spekjes en croutonsCrème de lentilles, lardons et croûtons
plat Plat
Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvochtTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
WAAROU
Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijsRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé