44.00 €
INSCHRIJVINGEN ENTRÉES
Gesneden brood zoals wentelteefjes met eekhoorntjesbrood Pain de mie façon pain perdu aux cèpes
Gebakken Norbertchampignons, gebakken kwarteleitje, eekhoorntjesbroodcrème, hazelnootcrumble, rucola Poêlée de champignons de Norbert, œuf de caille au plat, crème de cèpes, crumble de noisette, huile de roquette
19.00€
Gebakken Norbertchampignons, gebakken kwarteleitje, eekhoorntjesbroodcrème, hazelnootcrumble, rucola Poêlée de champignons de Norbert, œuf de caille au plat, crème de cèpes, crumble de noisette, huile de roquette
Gaspacho van Groene Zebra-tomaat, Gaspacho de tomates Green Zebra,
Gekonfijte tomaten met kruiden, gegrilde inktvisreepjes, pan con tomate Confit de tomates aux herbes, lamelles d’encornets grillés, pan con tomate
18.00€
Gekonfijte tomaten met kruiden, gegrilde inktvisreepjes, pan con tomate Confit de tomates aux herbes, lamelles d’encornets grillés, pan con tomate
PLAATS PLATS
Geschroeide Albacore tonijnsteak Pavé de thon Albacore snacké
Polenta met citrus en abrikozen zoals sushi, geroosterde groenten, chimichurrisaus Polenta aux agrumes et abricots comme un sushi, légumes rôtis, sauce chimichurri
28.00€
Polenta met citrus en abrikozen zoals sushi, geroosterde groenten, chimichurrisaus Polenta aux agrumes et abricots comme un sushi, légumes rôtis, sauce chimichurri
Gebraden eendfilet Filet canette rôtie
Variatie rond wortelen, Anna aardappelen, bigarottesaus en topolie Déclinaison autour de la carotte, pommes de terre Anna, sauce bigarotte et huile de fanes
29.00€
Variatie rond wortelen, Anna aardappelen, bigarottesaus en topolie Déclinaison autour de la carotte, pommes de terre Anna, sauce bigarotte et huile de fanes
Vegetarisch gerecht Plat végétarien
Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »
25.00€
Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »
KAAS FROMAGE
Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »
Pauze van de dag Point du Jour
10.00€
Pauze van de dag Point du Jour
DESSERTS DESSERTS
Chocolade fondant Fondant au chocolat
Romige mascarpone, sorbet van peper/Espelette-peper, streusel met cacaonibs Crémeux de mascarpone, sorbet poivron/piment d’Espelette, streusel au grué de cacao
10.00€
Romige mascarpone, sorbet van peper/Espelette-peper, streusel met cacaonibs Crémeux de mascarpone, sorbet poivron/piment d’Espelette, streusel au grué de cacao
Romige erwten Crémeux de petits pois
Bretons koekje met ontbijtgranen, compote van rood fruit en gekonfijte frambozen met munt Biscuit Breton aux céréales, compotée de fruits rouge et confit de framboises à la menthe
10.00€
Bretons koekje met ontbijtgranen, compote van rood fruit en gekonfijte frambozen met munt Biscuit Breton aux céréales, compotée de fruits rouge et confit de framboises à la menthe
Vlak Plat
17.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert
25.00€
Maandag 20 februari Lundi 20 février
Ingang Entrée
Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons
plat Plat
Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
WAAR OU
Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
Toetje Dessert
Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise