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44.00 €

INSCHRIJVINGEN ENTRÉES

Zwarte boudin "Christian Parra" Boudin noir "Christian Parra"

Gegrilde, gouden appelcromesquis, gekarameliseerde uiencoulis, peterselieolie Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil

19.00€

Gegrilde, gouden appelcromesquis, gekarameliseerde uiencoulis, peterselieolie Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil

Tarte tatin Tarte tatin

Met prei- en olijvenfondue, opgeklopte gorgonzolaroom, warme walnootvinaigrette, olijvenpoeder À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives

18.00€

Met prei- en olijvenfondue, opgeklopte gorgonzolaroom, warme walnootvinaigrette, olijvenpoeder À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives

PLAATS PLATS

Geschroeide Arctische zalmforel Omble chevalier snacké

Risotto van selderie en parmezaanse kaas, tuinbonen en augurken van champignons, krabbisque met room en rouille Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille

28.00€

Risotto van selderie en parmezaanse kaas, tuinbonen en augurken van champignons, krabbisque met room en rouille Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille

Gekonfijte lamsschouder Epaule d’agneau confite

Met specerijen gedurende 8 uur, “Farro” ontbijtgranen met vergeten groenten en gedroogd fruit, chutney van pruimen/vijgen/abrikozen, sterk kooksap Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé

29.00€

Met specerijen gedurende 8 uur, “Farro” ontbijtgranen met vergeten groenten en gedroogd fruit, chutney van pruimen/vijgen/abrikozen, sterk kooksap Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé

Vegetarisch gerecht Plat végétarien

Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »

25.00€

Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »

KAAS FROMAGE

Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

Pauze van de dag Point du Jour

10.00€

Pauze van de dag Point du Jour

DESSERTS DESSERTS

Pindamousse Mousse à la cacahuète

Namelaka pure chocolade, knapperig cacaokoekje, gekarameliseerde chouchou, karamel van gezouten boter Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé

10.00€

Namelaka pure chocolade, knapperig cacaokoekje, gekarameliseerde chouchou, karamel van gezouten boter Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé

Bruin mos Mousse marron

Gekarameliseerde butternut, pompoenijs, yoghurtsifon, pompoenpit nougatine en butternut orangette Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut

10.00€

Gekarameliseerde butternut, pompoenijs, yoghurtsifon, pompoenpit nougatine en butternut orangette Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut

Vlak Plat

17.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert

25.00€

Maandag 20 februari Lundi 20 février

Ingang Entrée

Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons

plat Plat

Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

WAAR OU

Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Toetje Dessert

Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise