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45.00 €

Velouté van gerookte pastinaak, koffie-mascarpone slagroom, geroosterde hazelnoten, prosciutto chips, koffie-olie Velouté de panais fumé, fouettée de mascarpone au café, noisettes torréfiées, chips de jambon cru, huile de café

18.00€

Wentelteefjes, peer/kweepeer/sjalottencompote met rode wijn, Reblochon-mousse, perenketchup, walnootolie en geroosterd walnotenpoeder Pain perdu, compotée de poire/coing/échalote au vin rouge, mousse de reblochon, ketchup de poire, huile de noix et poudre de noix torréfiées

19.00€

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Zeebaarsfilet in een kruidenkorst, selderijrisotto met Parmezaanse kaas, hooi-roomemulsie, hartige granola, peterselieolie, gegrilde boerenkool Filet de bar en croûte d’herbes, risotto de céleri au parmesan, émulsion de crème au foin, granola salé, huile de persil, choux kale grillé

28.00€

Bladerdeeg van wild zwijnstoofpot met cacao en champignons, zoete aardappelmousseline, geglaceerde schorseneren, jonge worteltjes, rijke kookjus Feuilletée de civet de sanglier au cacao et champignons, mousseline de patate douce, salsifis glacés, carotte fane, jus de cuisson corsé

29.00€

Vegetarisch gerecht volgens inspiratie van de chef Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

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Kaasplankje van de “Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »

Dageraad Point du Jour

10.00€

Dageraad Point du Jour

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Zoals een "Mont Blanc": kastanjemousse, meringuescherven, kastanjepasta, bosbessenconfituur en chocoladesaus Comme un « Mont blanc » : mousse marron, éclats de meringue, pâte de marron, confit de myrtille et sauce chocolat

10.00€

Koepel van gekarameliseerde appels, bladerdeeg lucifer met ontbijtgranen, Granny Smith appelsorbet, zwarte sesamkaramel Dôme de pommes caramélisées, allumette feuilletée aux céréales, sorbet pomme Granny Smith, caramel au sésame noir

10.00€

Vlak Plat

17.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert

25.00€

Maandag 20 februari Lundi 20 février

Ingang Entrée

Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plattegrond Plat

Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

WAAR OU

Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Nagerecht Dessert

Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise

45.00 €

Kreeft en koolvis, mierikswortelmayonaise, Edouard's Weense currybrood, sla, radijs augurken, granaatappel en mangoazijn Homard et lieu noir, mayonnaise au raifort, pain viennois au curry d’Edouard, sucrine, pickles de radis, grenade et vinaigre de mangue

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Romige gekonfijte groene linzen, gegrilde Savoyaardse worstjes, spekemulsie, pastinaakchips en walnoten Crémeux de lentilles vertes confites, diots de Savoie grillés, émulsion de lard, chips de panais et noix

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Varkenshaas op lage temperatuur, hooi-aardappelmousseline, appelrozet; volle varkensjus met salie; calvados-gel Filet mignon de porc basse température, mousseline de pomme de terre au foin, rosace de pomme ; jus corsé de cochon à la sauge; gel de calvados

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Gebakken Skreï-biefstuk, cardoongratin, bechamel- en sandwichbrood, gekarameliseerde uien, visbouillon met rode wijn Pavé de Skreï snacké, gratin de cardons, béchamel et pain de mie, oignons caramélisés, fumet de poisson au vin rouge

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Chocoladekroket met smeltende textuur, munt/Timut peper slagroom; exotische fruitcoulis Croquette au chocolat fondante, chantilly menthe/poivre de Timut; coulis de fruits exotiques

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Geroosterde peer met citroen-tagetes-infusie, tijmsorbet, zachte pistachekoekjes, mascarpone/kumquatcrème Poire rôtie infusion de tagète citronnée, sorbet au thym, biscuit moelleux à la pistache, crème de mascarpone/kumquat