Home /Menu

Menu

44.00 €

INSCHRIJVINGEN ENTRÉES

Gesneden brood zoals wentelteefjes met eekhoorntjesbrood Pain de mie façon pain perdu aux cèpes

Gebakken Norbertchampignons, gebakken kwarteleitje, eekhoorntjesbroodcrème, hazelnootcrumble, rucola Poêlée de champignons de Norbert, œuf de caille au plat, crème de cèpes, crumble de noisette, huile de roquette

19.00€

Gebakken Norbertchampignons, gebakken kwarteleitje, eekhoorntjesbroodcrème, hazelnootcrumble, rucola Poêlée de champignons de Norbert, œuf de caille au plat, crème de cèpes, crumble de noisette, huile de roquette

Gaspacho van Groene Zebra-tomaat, Gaspacho de tomates Green Zebra,

Gekonfijte tomaten met kruiden, gegrilde inktvisreepjes, pan con tomate Confit de tomates aux herbes, lamelles d’encornets grillés, pan con tomate

18.00€

Gekonfijte tomaten met kruiden, gegrilde inktvisreepjes, pan con tomate Confit de tomates aux herbes, lamelles d’encornets grillés, pan con tomate

PLAATS PLATS

Geschroeide Albacore tonijnsteak Pavé de thon Albacore snacké

Polenta met citrus en abrikozen zoals sushi, geroosterde groenten, chimichurrisaus Polenta aux agrumes et abricots comme un sushi, légumes rôtis, sauce chimichurri

28.00€

Polenta met citrus en abrikozen zoals sushi, geroosterde groenten, chimichurrisaus Polenta aux agrumes et abricots comme un sushi, légumes rôtis, sauce chimichurri

Gebraden eendfilet Filet canette rôtie

Variatie rond wortelen, Anna aardappelen, bigarottesaus en topolie Déclinaison autour de la carotte, pommes de terre Anna, sauce bigarotte et huile de fanes

29.00€

Variatie rond wortelen, Anna aardappelen, bigarottesaus en topolie Déclinaison autour de la carotte, pommes de terre Anna, sauce bigarotte et huile de fanes

Vegetarisch gerecht Plat végétarien

Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »

25.00€

Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »

KAAS FROMAGE

Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

Pauze van de dag Point du Jour

10.00€

Pauze van de dag Point du Jour

DESSERTS DESSERTS

Chocolade fondant Fondant au chocolat

Romige mascarpone, sorbet van peper/Espelette-peper, streusel met cacaonibs Crémeux de mascarpone, sorbet poivron/piment d’Espelette, streusel au grué de cacao

10.00€

Romige mascarpone, sorbet van peper/Espelette-peper, streusel met cacaonibs Crémeux de mascarpone, sorbet poivron/piment d’Espelette, streusel au grué de cacao

Romige erwten Crémeux de petits pois

Bretons koekje met ontbijtgranen, compote van rood fruit en gekonfijte frambozen met munt Biscuit Breton aux céréales, compotée de fruits rouge et confit de framboises à la menthe

10.00€

Bretons koekje met ontbijtgranen, compote van rood fruit en gekonfijte frambozen met munt Biscuit Breton aux céréales, compotée de fruits rouge et confit de framboises à la menthe

Vlak Plat

17.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert

25.00€

Maandag 20 februari Lundi 20 février

Ingang Entrée

Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons

plat Plat

Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

WAAR OU

Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Toetje Dessert

Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise