Home /Menu

Menu

44.00€

INSCHRIJVINGEN ENTRÉES

Geroosterde makreelfilets, zachte linzencake Filets de maquereaux rôtis, gâteau moelleux de lentilles

Wortelen, kurkuma en curry, vierge olie met kruiden en passievrucht Carottes, curcuma et curry, huile vierge aux aromates et fruits de la passion

18.00€

Wortelen, kurkuma en curry, vierge olie met kruiden en passievrucht Carottes, curcuma et curry, huile vierge aux aromates et fruits de la passion

Aardbeiencarpaccio, burratina met pesto Carpaccio de fraises, burratina au pesto

Espelette peper tuile, zonnebloempitten, balsamico coulis en aardbeien Tuile au piment d’Espelette, graines de tournesol, coulis balsamique et fraises

19.00€

Espelette peper tuile, zonnebloempitten, balsamico coulis en aardbeien Tuile au piment d’Espelette, graines de tournesol, coulis balsamique et fraises

PLAATS PLATS

Ballotine van kabeljauw geglazuurd met witte sesam Ballotine de cabillaud laquée au sésame blanc

Groentenkreken van dit moment met kruiden, frambozenparfait Criques de légumes du moment aux herbes, gastrique de framboise

28.00€

Groentenkreken van dit moment met kruiden, frambozenparfait Criques de légumes du moment aux herbes, gastrique de framboise

Konijnenpastilla met marktgroenten Pastilla de lapin aux légumes du marché

Champignons en gedroogd fruit, romige honing en rozemarijnsap Champignons et fruits secs, jus crémeux miel et romarin

29.00€

Champignons en gedroogd fruit, romige honing en rozemarijnsap Champignons et fruits secs, jus crémeux miel et romarin

Vegetarisch gerecht volgens "inspiratie van de chef" Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

KAAS FROMAGE

Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

(Punt van de dag) (Point du Jour)

10.00€

(Punt van de dag) (Point du Jour)

DESSERTS DESSERTS

Minestrone van seizoensfruit op smaak gebracht met vlierbloesem Minestrone de fruits de saison aromatisé à la fleur de sureau

Chocolade marshmallow en knapperige oranje tegel Guimauve au chocolat et tuile croquante à l’orange

10.00€

Chocolade marshmallow en knapperige oranje tegel Guimauve au chocolat et tuile croquante à l’orange

Kubusje hazelnootmousse Cube de mousse noisettes

Krokante praliné van feuillantine en chocolade Croustillant feuillantine et chocolat praliné

10.00€

Krokante praliné van feuillantine en chocolade Croustillant feuillantine et chocolat praliné

Vlak Plat

17.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert

25.00€

Maandag 20 februari Lundi 20 février

Ingang Entrée

Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons

plat Plat

Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

WAAR OU

Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Toetje Dessert

Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise