Velouté van gerookte pastinaak, koffie-mascarpone slagroom, geroosterde hazelnoten, prosciutto chips, koffie-olieVelouté de panais fumé, fouettée de mascarpone au café, noisettes torréfiées, chips de jambon cru, huile de café
18.00€
Wentelteefjes, peer/kweepeer/sjalottencompote met rode wijn, Reblochon-mousse, perenketchup, walnootolie en geroosterd walnotenpoederPain perdu, compotée de poire/coing/échalote au vin rouge, mousse de reblochon, ketchup de poire, huile de noix et poudre de noix torréfiées
19.00€
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Zeebaarsfilet in een kruidenkorst, selderijrisotto met Parmezaanse kaas, hooi-roomemulsie, hartige granola, peterselieolie, gegrilde boerenkoolFilet de bar en croûte d’herbes, risotto de céleri au parmesan, émulsion de crème au foin, granola salé, huile de persil, choux kale grillé
28.00€
Bladerdeeg van wild zwijnstoofpot met cacao en champignons, zoete aardappelmousseline, geglaceerde schorseneren, jonge worteltjes, rijke kookjusFeuilletée de civet de sanglier au cacao et champignons, mousseline de patate douce, salsifis glacés, carotte fane, jus de cuisson corsé
29.00€
Vegetarisch gerecht volgens inspiratie van de chefPlat végétarien selon « l’inspiration du chef »
25.00€
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Kaasplankje van de “Fromagerie “Dagonet”Assiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »
DageraadPoint du Jour
10.00€
DageraadPoint du Jour
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Zoals een "Mont Blanc": kastanjemousse, meringuescherven, kastanjepasta, bosbessenconfituur en chocoladesausComme un « Mont blanc » : mousse marron, éclats de meringue, pâte de marron, confit de myrtille et sauce chocolat
10.00€
Koepel van gekarameliseerde appels, bladerdeeg lucifer met ontbijtgranen, Granny Smith appelsorbet, zwarte sesamkaramelDôme de pommes caramélisées, allumette feuilletée aux céréales, sorbet pomme Granny Smith, caramel au sésame noir
10.00€
MENU VAN DE DAGMENU DU JOUR
Alleen voor de lunchUniquement pour le déjeuner
VlakPlat
17.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + DessertEntrée + Plat ou Plat + Dessert
Crème van linzen, spekjes en croutonsCrème de lentilles, lardons et croûtons
PlattegrondPlat
Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvochtTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
WAAROU
Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijsRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
Kreeft en koolvis, mierikswortelmayonaise, Edouard's Weense currybrood, sla, radijs augurken, granaatappel en mangoazijnHomard et lieu noir, mayonnaise au raifort, pain viennois au curry d’Edouard, sucrine, pickles de radis, grenade et vinaigre de mangue
֎֎֎֎֎֎֎֎
Romige gekonfijte groene linzen, gegrilde Savoyaardse worstjes, spekemulsie, pastinaakchips en walnotenCrémeux de lentilles vertes confites, diots de Savoie grillés, émulsion de lard, chips de panais et noix
֎֎֎֎֎֎֎֎
Varkenshaas op lage temperatuur, hooi-aardappelmousseline, appelrozet; volle varkensjus met salie; calvados-gelFilet mignon de porc basse température, mousseline de pomme de terre au foin, rosace de pomme ; jus corsé de cochon à la sauge; gel de calvados
֎֎֎֎֎֎֎֎
Gebakken Skreï-biefstuk, cardoongratin, bechamel- en sandwichbrood, gekarameliseerde uien, visbouillon met rode wijnPavé de Skreï snacké, gratin de cardons, béchamel et pain de mie, oignons caramélisés, fumet de poisson au vin rouge
֎֎֎֎֎֎֎֎
Chocoladekroket met smeltende textuur, munt/Timut peper slagroom; exotische fruitcoulisCroquette au chocolat fondante, chantilly menthe/poivre de Timut; coulis de fruits exotiques
֎֎֎֎֎֎֎֎
Geroosterde peer met citroen-tagetes-infusie, tijmsorbet, zachte pistachekoekjes, mascarpone/kumquatcrèmePoire rôtie infusion de tagète citronnée, sorbet au thym, biscuit moelleux à la pistache, crème de mascarpone/kumquat