44.00€
INSCHRIJVINGEN ENTRÉES
Tijmfocaccia, mierikswortelroomkaas, schelvis, gegrilde roodvleesradijsjes Focaccia au thym, Cream cheese au raifort, haddock, radis red meat grillés
Perenazijn maag Gastrique de vinaigre de poires
19.00€
Perenazijn maag Gastrique de vinaigre de poires
Carrotcake met Bleu d’Auvergne en walnoten Carrot cake au Bleu d’Auvergne et noix
Wortelchips, rauw wortelschaafsel, sucrinecoulis Chips de carottes, copeaux de carottes crues, coulis de sucrine
18.00€
Wortelchips, rauw wortelschaafsel, sucrinecoulis Chips de carottes, copeaux de carottes crues, coulis de sucrine
PLAATS PLATS
Skreï meunière steak Pavé de Skreï meunière
Kikkererwtenhummus met Garam Masala, geroosterde pastinaak, verse kruiden
Bloemkool en granaatappelgremolata
Houmous de pois chiche au Garam Masala, panais rôtis, herbes fraîches
Gremolata de choux fleurs et grenade
28.00€
Kikkererwtenhummus met Garam Masala, geroosterde pastinaak, verse kruiden
Bloemkool en granaatappelgremolata
Houmous de pois chiche au Garam Masala, panais rôtis, herbes fraîches
Gremolata de choux fleurs et grenade
Gevogelteballotine gevuld met rivierkreeftstaarten Ballotine de volaille lardée
Vereerde rijst met lente-uitjes, rivierkreeftenbisque of currykammen Farcie aux queues d’écrevisses, riz Vénéré aux cébettes, bisque d’écrevisses
29.00€
Vereerde rijst met lente-uitjes, rivierkreeftenbisque of currykammen Farcie aux queues d’écrevisses, riz Vénéré aux cébettes, bisque d’écrevisses
Vegetarisch gerecht volgens "inspiratie van de chef" Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »
25.00€
KAAS FROMAGE
Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »
(Punt van de dag) (Point du Jour)
10.00€
(Punt van de dag) (Point du Jour)
DESSERTS DESSERTS
Ananas en gember gekarameliseerd met honing Ananas et gingembre caramélisés au miel
Geglazuurde mascarpone, sesam en Bretonse zandkoekjes Mascarpone glacé, sésame et sablé breton
10.00€
Geglazuurde mascarpone, sesam en Bretonse zandkoekjes Mascarpone glacé, sésame et sablé breton
Tonka'Fé Tonka’Fé
Dacquoise, romige koffie, opgeklopt met tonkaboon, gavotte tuile Dacquoise, crémeux café, fouetté à la fève de Tonka, tuile gavotte
10.00€
Dacquoise, romige koffie, opgeklopt met tonkaboon, gavotte tuile Dacquoise, crémeux café, fouetté à la fève de Tonka, tuile gavotte
Vlak Plat
17.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert
25.00€
Maandag 20 februari Lundi 20 février
Ingang Entrée
Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons
plat Plat
Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
WAAR OU
Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
Toetje Dessert
Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise