Home /Menu

Menu

45.00 €

Open ravioli, geroosterde garnalen, ratatouille met zwarte olijven Raviole ouverte, gambas rôties, ratatouille aux olives noires

Emulsie van garnalen- en kreeftenschelpbisque, zeekraal Émulsion de bisque de carapaces de gambas et homard, salicorne

19.00€

Emulsie van garnalen- en kreeftenschelpbisque, zeekraal Émulsion de bisque de carapaces de gambas et homard, salicorne

Zongedroogde tomaten met basilicum, stokbrood met pijnboompitten, gerookt mozzarella-ijs, cherrytomaatjes Tomate confite au basilic, gressin aux pignons de pin, glace mozzarella fumée, tomates cerises

Gedroogde confit van zwarte knoflook, tomatenkaramel en balsamico-gel Séchées, confit d’ail noir, caramel de tomates et gel balsamique

18.00€

Gedroogde confit van zwarte knoflook, tomatenkaramel en balsamico-gel Séchées, confit d’ail noir, caramel de tomates et gel balsamique

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Gegrilde octopus, gerookte auberginekaviaar, aardappelpuree met citroen Poulpe grillé, caviar d’aubergines fumées, écrasé de pommes de terre au citron

Peper/chorizo coulis en mango azijn Coulis de poivrons/chorizo et vinaigre de mangue

28.00€

Peper/chorizo coulis en mango azijn Coulis de poivrons/chorizo et vinaigre de mangue

Krokante lamsconfituur met kruiden en abrikozen, oosterse salade (wortelen/tuinbonen/erwten/lente-uitjes) Croustillant d’agneau confit aux épices et abricots, salade orientale (carottes/fèves/petits pois/cébette)

Volle kooksap Jus de cuisson corsé

29.00€

Volle kooksap Jus de cuisson corsé

Vegetarisch gerecht volgens de inspiratie van de chef Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Kaasplankje van de “Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »

Dageraad Point du Jour

10.00€

Dageraad Point du Jour

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Gestoofde appel, rabarber en frambozenconfituur Pomme pochée, rhubarbe et confit de framboise

Wentelteefjesmousse, appelkaramel met cider Mousse pain perdu, caramel de pommes au cidre

10.00€

Wentelteefjesmousse, appelkaramel met cider Mousse pain perdu, caramel de pommes au cidre

Japanse pistachekoekjes Biscuit japonais pistache

Aardbeien op sap, aardbeiensorbet met Javaanse peper, tonkabonencrème Fraises au jus, sorbet fraise poivre de Java, crémeux à la fève de tonka

10.00€

Aardbeien op sap, aardbeiensorbet met Javaanse peper, tonkabonencrème Fraises au jus, sorbet fraise poivre de Java, crémeux à la fève de tonka

Vlak Plat

17.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert

25.00€

Maandag 20 februari Lundi 20 février

Ingang Entrée

Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons

plat Plat

Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

WAAR OU

Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Toetje Dessert

Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise