Home /Menu

Menu

44.00€

INSCHRIJVINGEN ENTRÉES

Tijmfocaccia, mierikswortelroomkaas, schelvis, gegrilde roodvleesradijsjes Focaccia au thym, Cream cheese au raifort, haddock, radis red meat grillés

Perenazijn maag Gastrique de vinaigre de poires

19.00€

Perenazijn maag Gastrique de vinaigre de poires

Carrotcake met Bleu d’Auvergne en walnoten Carrot cake au Bleu d’Auvergne et noix

Wortelchips, rauw wortelschaafsel, sucrinecoulis Chips de carottes, copeaux de carottes crues, coulis de sucrine

18.00€

Wortelchips, rauw wortelschaafsel, sucrinecoulis Chips de carottes, copeaux de carottes crues, coulis de sucrine

PLAATS PLATS

Skreï meunière steak Pavé de Skreï meunière

Kikkererwtenhummus met Garam Masala, geroosterde pastinaak, verse kruiden
Bloemkool en granaatappelgremolata
Houmous de pois chiche au Garam Masala, panais rôtis, herbes fraîches
Gremolata de choux fleurs et grenade

28.00€

Kikkererwtenhummus met Garam Masala, geroosterde pastinaak, verse kruiden
Bloemkool en granaatappelgremolata
Houmous de pois chiche au Garam Masala, panais rôtis, herbes fraîches
Gremolata de choux fleurs et grenade

Gevogelteballotine gevuld met rivierkreeftstaarten Ballotine de volaille lardée

Vereerde rijst met lente-uitjes, rivierkreeftenbisque of currykammen Farcie aux queues d’écrevisses, riz Vénéré aux cébettes, bisque d’écrevisses

29.00€

Vereerde rijst met lente-uitjes, rivierkreeftenbisque of currykammen Farcie aux queues d’écrevisses, riz Vénéré aux cébettes, bisque d’écrevisses

Vegetarisch gerecht volgens "inspiratie van de chef" Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

KAAS FROMAGE

Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

(Punt van de dag) (Point du Jour)

10.00€

(Punt van de dag) (Point du Jour)

DESSERTS DESSERTS

Ananas en gember gekarameliseerd met honing Ananas et gingembre caramélisés au miel

Geglazuurde mascarpone, sesam en Bretonse zandkoekjes Mascarpone glacé, sésame et sablé breton

10.00€

Geglazuurde mascarpone, sesam en Bretonse zandkoekjes Mascarpone glacé, sésame et sablé breton

Tonka'Fé Tonka’Fé

Dacquoise, romige koffie, opgeklopt met tonkaboon, gavotte tuile Dacquoise, crémeux café, fouetté à la fève de Tonka, tuile gavotte

10.00€

Dacquoise, romige koffie, opgeklopt met tonkaboon, gavotte tuile Dacquoise, crémeux café, fouetté à la fève de Tonka, tuile gavotte

Vlak Plat

17.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert

25.00€

Maandag 20 februari Lundi 20 février

Ingang Entrée

Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons

plat Plat

Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

WAAR OU

Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Toetje Dessert

Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise