Home /Menu

Menu

44.00€

INSCHRIJVINGEN ENTRÉES

Erwtenmousse, gebakken pholiotes, azijn en hazelnoten, knapperige eekhoorntjesbrood en gegrilde coppa Mousse de petits pois, poêlée de pholiotes, vinaigre, et noisette, croquant aux cèpes et coppa grillée

19.00€

Geperste tomaten/courgette/aubergine met tijm Pressé de tomates/courgettes/aubergines au thym

Ricotta-slagroom, zwarte olijventapenade en ansjovis Chantilly de ricotta, tapenade d’olives noires et anchois

18.00€

Ricotta-slagroom, zwarte olijventapenade en ansjovis Chantilly de ricotta, tapenade d’olives noires et anchois

PLAATS PLATS

Gegrilde octopustentakels Tentacules de poulpes grillées

Koraallinzenhummus met limoen/gember/sesamolie, canut-hersenen en “soubressade” Houmous de lentilles corail au citron vert/gingembre/huile de sésame, cervelle de canuts et « soubressade »

28.00€

Koraallinzenhummus met limoen/gember/sesamolie, canut-hersenen en “soubressade” Houmous de lentilles corail au citron vert/gingembre/huile de sésame, cervelle de canuts et « soubressade »

Aziatische rundvleestataki en geroosterde amandelen Tataki de bœuf à l’asiatique et amandes grillées

Cromesquis van Comté-aardappelen, jonge kiemgroenten en coulis van rode biet en sinaasappel Cromesquis de pomme de terre au Comté, jeune pousse de légumes et coulis de betterave à l’orange

29.00€

Cromesquis van Comté-aardappelen, jonge kiemgroenten en coulis van rode biet en sinaasappel Cromesquis de pomme de terre au Comté, jeune pousse de légumes et coulis de betterave à l’orange

Vegetarisch gerecht volgens "inspiratie van de chef" Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

KAAS FROMAGE

Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

(Punt van de dag) (Point du Jour)

10.00€

(Punt van de dag) (Point du Jour)

DESSERTS DESSERTS

Perziksoep met vanille en kruiden Soupe de pêches vanillée et épices

Bevroren sinaasappel/rozijnen nougat, pinda nougatine en knapperige maanzaad tuile Nougat glacé oranges/raisins, nougatine de cacahuètes et tuile croquante au pavot

10.00€

Bevroren sinaasappel/rozijnen nougat, pinda nougatine en knapperige maanzaad tuile Nougat glacé oranges/raisins, nougatine de cacahuètes et tuile croquante au pavot

Zandkoekkoekje met pistache Biscuit sablé à la pistache

Ganache van witte chocolade, rood fruit, gekonfijte rode vruchten met stukjes dragon en pistache Ganache chocolat blanc, fruits rouges, confit de fruits rouges à l’estragon et éclats de pistaches

10.00€

Ganache van witte chocolade, rood fruit, gekonfijte rode vruchten met stukjes dragon en pistache Ganache chocolat blanc, fruits rouges, confit de fruits rouges à l’estragon et éclats de pistaches

Vlak Plat

17.50€

Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert

25.00€

Maandag 20 februari Lundi 20 février

Ingang Entrée

Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons

plat Plat

Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

WAAR OU

Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Toetje Dessert

Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise