44.00 €
INSCHRIJVINGEN ENTRÉES
Zwarte boudin "Christian Parra" Boudin noir "Christian Parra"
Gegrilde, gouden appelcromesquis, gekarameliseerde uiencoulis, peterselieolie Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil
19.00€
Gegrilde, gouden appelcromesquis, gekarameliseerde uiencoulis, peterselieolie Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil
Tarte tatin Tarte tatin
Met prei- en olijvenfondue, opgeklopte gorgonzolaroom, warme walnootvinaigrette, olijvenpoeder À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives
18.00€
Met prei- en olijvenfondue, opgeklopte gorgonzolaroom, warme walnootvinaigrette, olijvenpoeder À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives
PLAATS PLATS
Geschroeide Arctische zalmforel Omble chevalier snacké
Risotto van selderie en parmezaanse kaas, tuinbonen en augurken van champignons, krabbisque met room en rouille Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille
28.00€
Risotto van selderie en parmezaanse kaas, tuinbonen en augurken van champignons, krabbisque met room en rouille Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille
Gekonfijte lamsschouder Epaule d’agneau confite
Met specerijen gedurende 8 uur, “Farro” ontbijtgranen met vergeten groenten en gedroogd fruit, chutney van pruimen/vijgen/abrikozen, sterk kooksap Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé
29.00€
Met specerijen gedurende 8 uur, “Farro” ontbijtgranen met vergeten groenten en gedroogd fruit, chutney van pruimen/vijgen/abrikozen, sterk kooksap Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé
Vegetarisch gerecht Plat végétarien
Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »
25.00€
Volgens “de inspiratie van de chef” Selon « l’inspiration du chef »
KAAS FROMAGE
Kaasplankje van de Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »
Pauze van de dag Point du Jour
10.00€
Pauze van de dag Point du Jour
DESSERTS DESSERTS
Pindamousse Mousse à la cacahuète
Namelaka pure chocolade, knapperig cacaokoekje, gekarameliseerde chouchou, karamel van gezouten boter Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé
10.00€
Namelaka pure chocolade, knapperig cacaokoekje, gekarameliseerde chouchou, karamel van gezouten boter Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé
Bruin mos Mousse marron
Gekarameliseerde butternut, pompoenijs, yoghurtsifon, pompoenpit nougatine en butternut orangette Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut
10.00€
Gekarameliseerde butternut, pompoenijs, yoghurtsifon, pompoenpit nougatine en butternut orangette Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut
Vlak Plat
17.50€
Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Dessert Entrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert Entrée + plat + dessert
25.00€
Maandag 20 februari Lundi 20 février
Ingang Entrée
Crème van linzen, spekjes en croutons Crème de lentilles, lardons et croûtons
plat Plat
Gekonfijte varkensribbetjes, romige polenta en gereduceerd kookvocht Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
WAAR OU
Terugkeer van de visafslag, zoete aardappelmousseline, groenten en witte boter met steranijs Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
Toetje Dessert
Pluizig pistache-framboos vloeiend hart Moelleux pistache coeur coulant framboise