Pressad nötkött och foie gras "halvrå - halvkokt" med Espelette peppar, röd frukt chutney med dragon och pickle geléPressé de bœuf et foie gras « mi cru - mi cuit » au piment d’Espelette, chutney de fruits rouges à l’estragon et gelée de cornichons
֎֎֎֎֎֎֎֎
Krispiga "Eryngii"-svampar, svampbuljong med rökt smör, vispgrädde, porcini tuileChampignons « Eryngii » croustillants, bouillon de champignons au beurre fumé, fouettée de crème double, tuile aux cèpes
֎֎֎֎֎֎֎֎
Forellstek confiterad med bränd citron, selleripuré, vitt/grönt smör, citrus supreme och sellerichipsPavé de truite confite au citron brûlé, purée de céleri, beurre blanc/vert, suprême d’agrumes et chips de céleri
֎֎֎֎֎֎֎֎
Cromesquis av kanderade ankben, jordnötter, schalottenlök och körvel, potatismos och kastanjer, svartvinbärsmag, sötpotatisketchupCromesquis de cuisses de canard confites, cacahuètes, échalotes et cerfeuil, écrasé de pommes de terre et marrons, gastrique au cassis, ketchup de patate douce
֎֎֎֎֎֎֎֎
Butternut crème brûlée och pepparkaksmousse, speculoos mördegskaka, blodapelsingeléCrème brûlée de butternuts et mousse de pains d’épices, sablé spéculoos, gelée d’orange sanguine
֎֎֎֎֎֎֎֎
Varm choklad, honungsglass, hasselnötschouchou, korsikansk clementinmarmelad, knaprig kakaoplattaChocolat chaud, glace miel, chouchous de noisettes, marmelade de clémentine Corse, tuile croquante au cacao
DAGENS MENYMENU DU JOUR
PlatPlat
17.50€
Förrätt + varmrätt eller varmrätt + efterrättEntrée + Plat ou Plat + Dessert
Linsgrädde, bacon och krutongerCrème de lentilles, lardons et croûtons
Plat Plat
Confiterad fläskspjäll, krämig polenta och reducerad matlagningsjuiceTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
ELLEROU
Återkomst av snackad fiskmarknad, sötpotatismousseline, grönsaker och stjärnanis vitt smörRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé