Hem /Meny

Meny

44.00 €

ANMÄRKNINGAR ENTRÉES

Boudin noir "Christian Parra" Boudin noir "Christian Parra"

Grillad, gyllene äppelkromesquis, karamelliserad lökcoulis, persiljaolja Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil

19.00€

Grillad, gyllene äppelkromesquis, karamelliserad lökcoulis, persiljaolja Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil

Tarte tatin Tarte tatin

Med purjolök och olivfondue, vispad gorgonzola grädde, varm valnötsvinägrett, olivpulver À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives

18.00€

Med purjolök och olivfondue, vispad gorgonzola grädde, varm valnötsvinägrett, olivpulver À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives

PLATS PLATS

Bränd arktisk röding Omble chevalier snacké

Selleri- och parmesanrisotto, bondbönor och svampgurka, krämig krabbabisque och rouille Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille

28.00€

Selleri- och parmesanrisotto, bondbönor och svampgurka, krämig krabbabisque och rouille Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille

Konfiterad lammaxel Epaule d’agneau confite

Med kryddor i 8 timmar, "Farro" flingor med bortglömda grönsaker och torkad frukt, katrinplommon/fikon/aprikos chutney, stark matlagningsjuice Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé

29.00€

Med kryddor i 8 timmar, "Farro" flingor med bortglömda grönsaker och torkad frukt, katrinplommon/fikon/aprikos chutney, stark matlagningsjuice Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé

Vegetarisk rätt Plat végétarien

Enligt "kockens inspiration" Selon « l’inspiration du chef »

25.00€

Enligt "kockens inspiration" Selon « l’inspiration du chef »

OST FROMAGE

Osttallrik från Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

Dagens paus Point du Jour

10.00€

Dagens paus Point du Jour

DESSERTER DESSERTS

Jordnötsmousse Mousse à la cacahuète

Namelaka mörk choklad, knaprig kakaokex, karamelliserade chouxbullar, saltad smörkola Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé

10.00€

Namelaka mörk choklad, knaprig kakaokex, karamelliserade chouxbullar, saltad smörkola Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé

Brun mossa Mousse marron

Karamelliserad butternut, pumpaglass, yoghurtsifon, pumpafrönougatin och butternut orangette Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut

10.00€

Karamelliserad butternut, pumpaglass, yoghurtsifon, pumpafrönougatin och butternut orangette Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut

Plat Plat

17.50€

Förrätt + varmrätt eller varmrätt + efterrätt Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Förrätt + huvudrätt + efterrätt Entrée + plat + dessert

25.00€

Måndag 20 februari Lundi 20 février

Ingång Entrée

Linsgrädde, bacon och krutonger Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plat Plat

Confiterad fläskspjäll, krämig polenta och reducerad matlagningsjuice Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

ELLER OU

Återkomst av snackad fiskmarknad, sötpotatismousseline, grönsaker och stjärnanis vitt smör Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Efterrätt Dessert

Mjukt pistage rinnande hallonhjärta Moelleux pistache coeur coulant framboise