Hem /Meny

Meny

45.00 €

Krispiga kinesiska ravioli, duxelles, Norbert-svampar i persilja, pholiote-pickles, linsketchup och karljohanspulver Croustillant de raviole chinoise, duxelle, champignons de Norbert en persillade, pickles de pholiote, ketchup de lentilles et poudre de cèpes

19.00€

Butternutvelouté, kastanjetuile, fermenterad honung och fikonbladsglass, hallonharissa Velouté de butternuts, tuile aux marrons, crème glacée au miel fermenté et feuille de figuier, harissa framboise

18.00€

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Brynt öringbiff ”Murgat”, bräserad sallad, morötter, lök, bacon, ärtor, rökt rödbetsmousseline, fyllig köttsky med dragon Pavé de truite « Murgat » snacké, laitues braisées, carottes, oignons, lardons, petits pois, mousseline de betteraves fumées jus de viande corsé à l’estragon

28.00€

Fjäderfäballotine med svamp, potatis- och fänkålspuré, päronkaramell, fågelsky och ramslökspesto Ballotine de volaille aux champignons, purée de pomme de terre et fenouil, caramel de poire, jus de volaille et pesto d’ail des ours

29.00€

Vegetarisk rätt enligt kockens inspiration Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Osttallrik från "Fromagerie "Dagonet" Assiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »

Dagens paus Point du Jour

10.00€

Dagens paus Point du Jour

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Som en tiramisu, kattungekex, chokladspån, kaffegelé, kaffesmulor Comme un tiramisu, biscuit langue de chat, copeaux de chocolat, gel café, crumble café

10.00€

Morotskaka med valnötter, morotsorbet, apelsin- och ingefärskräm, morotstuile och karamelliserade valnötsnuggets Carrot cake aux noix, sorbet carotte, crémeux à l’orange et gingembre, tuile carotte et pépites de noix caramélisées

10.00€

Plat Plat

17.50€

Förrätt + varmrätt eller varmrätt + efterrätt Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Förrätt + huvudrätt + efterrätt Entrée + plat + dessert

25.00€

Måndag 20 februari Lundi 20 février

Ingång Entrée

Linsgrädde, bacon och krutonger Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plat Plat

Confiterad fläskspjäll, krämig polenta och reducerad matlagningsjuice Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

ELLER OU

Återkomst av snackad fiskmarknad, sötpotatismousseline, grönsaker och stjärnanis vitt smör Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

Efterrätt Dessert

Mjukt pistage rinnande hallonhjärta Moelleux pistache coeur coulant framboise

45.00 €

Hummer och bleka, pepparrotsmajonnäs, Edouards wienska currybröd, sallad, rädisor, granatäpple och mangovinäger Homard et lieu noir, mayonnaise au raifort, pain viennois au curry d’Edouard, sucrine, pickles de radis, grenade et vinaigre de mangue

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Krämiga kanderade gröna linser, grillad Savoie-diot, baconemulsion, palsternackachips och valnötter Crémeux de lentilles vertes confites, diots de Savoie grillés, émulsion de lard, chips de panais et noix

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Lågtemperatur fläskfilé, höpotatismousseline, äppelrosett; fyllig fläskjus med salvia; calvados gel Filet mignon de porc basse température, mousseline de pomme de terre au foin, rosace de pomme ; jus corsé de cochon à la sauge; gel de calvados

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Brynt Skreï-biff, kardonggratäng, bechamel- och smörgåsbröd, karamelliserad lök, fiskfond med rött vin Pavé de Skreï snacké, gratin de cardons, béchamel et pain de mie, oignons caramélisés, fumet de poisson au vin rouge

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Smältchokladkrokett, mint/timutpepparchantilly; exotisk fruktcoulis Croquette au chocolat fondante, chantilly menthe/poivre de Timut ; coulis de fruits exotiques

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Rostat päron med citrontagetes infusion, timjansorbet, mjukt pistagekex, mascarpone/kumquatkräm Poire rôtie infusion de tagète citronnée, sorbet au thym, biscuit moelleux à la pistache, crème de mascarpone/kumquat