Vinagreta de maduixa, mousse de feta, tàperes fregides, olives de Kalamata i ratlladura de llimona confitadaVinaigrette de fraises, mousse féta, câpres frits, olives « kalamata » et zestes de citrons confits
19.00€
Vinagreta de maduixa, mousse de feta, tàperes fregides, olives de Kalamata i ratlladura de llimona confitadaVinaigrette de fraises, mousse féta, câpres frits, olives « kalamata » et zestes de citrons confits
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Bistec de lucioperca glaçat amb caramel de llagostaPavé de sandre laqué au caramel de homards
Muselina d'alcachofa, remolatxa rostida de Chioggia, granola, emulsió cremosa de suc de llagostaMousseline d’artichauts, betterave chioggia rôtie, granola, émulsion de jus de homard crémé
28.00€
Muselina d'alcachofa, remolatxa rostida de Chioggia, granola, emulsió cremosa de suc de llagostaMousseline d’artichauts, betterave chioggia rôtie, granola, émulsion de jus de homard crémé
Sella de conill farcida de bolets i aus de corralRâble de lapin farci aux champignons et volaille
Puck de patata/avellana/cerfull, pastanaga glacejada, puré de pèsols i crema de múrgolesPalet de pomme de terre / noisette / cerfeuil, carotte glacée, purée de petits pois et crème de morilles
29.00€
Puck de patata/avellana/cerfull, pastanaga glacejada, puré de pèsols i crema de múrgolesPalet de pomme de terre / noisette / cerfeuil, carotte glacée, purée de petits pois et crème de morilles
Plat vegetarià segons “la inspiració del xef”Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »
25.00€
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Plat de formatges de la Fromagerie DagonetAssiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »
Pausa del diaPoint du Jour
10.00€
Pausa del diaPoint du Jour
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Pavlova amb arròs glutinós de mangoPavlova façon « mango sticky rice »
Mango escalfat amb tagete, puré de mango, sorbet d'alfàbrega/xili tailandès, gel de citronel·laMangue pochée à la tagette, purée de mangues, sorbet basilic/piment thaï, gel citronnelle
10.00€
Mango escalfat amb tagete, puré de mango, sorbet d'alfàbrega/xili tailandès, gel de citronel·laMangue pochée à la tagette, purée de mangues, sorbet basilic/piment thaï, gel citronnelle
ReligiosesReligieuse
Crema de chiboust de vainilla, fruits vermells confitats, pesto de menta frescaCrème chiboust à la vanille, confit de fruits rouges, pistou de menthe fraîche
10.00€
Crema de chiboust de vainilla, fruits vermells confitats, pesto de menta frescaCrème chiboust à la vanille, confit de fruits rouges, pistou de menthe fraîche
MENÚ DEL DIAMENU DU JOUR
PlatPlat
17.50€
Entrant + Plat o Plat + PostresEntrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Entrant + segon plat + postresEntrée + plat + dessert
25.00€
Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février
EntradaEntrée
Crema de llenties, cansalada i crostonsCrème de lentilles, lardons et croûtons
Plat Plat
Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduïtTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
OOU
Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellatRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
postresDessert
Cor suau de gerds de pistatxoMoelleux pistache coeur coulant framboise