Salsa de vi negre, rovell d'ou confitat, bolets, cansalada cruixent, emulsió de pa torratSauce vin rouge, jaune d’œuf confit, champignons de Paris, lard croustillant,
émulsion de pain grillé
19.00€
Salsa de vi negre, rovell d'ou confitat, bolets, cansalada cruixent, emulsió de pa torratSauce vin rouge, jaune d’œuf confit, champignons de Paris, lard croustillant,
émulsion de pain grillé
Endívies caramel·litzades amb mel, magrana, avellanes torradesEndives caramélisées au miel, grenade, noisettes grillées
i cremós Fourme d’Ambertet crémeux de Fourme d’Ambert
18.00€
i cremós Fourme d’Ambertet crémeux de Fourme d’Ambert
LLOC PLATS
Vieiras per berenarNoix de Saint Jacques snackées
Bolets a la paella, butternuts, castanyes, salsifí rostit, crema d'eglefinPoêlée de champignons, butternuts, marrons, salsifis rôtis, crème de
haddock
28.00€
Bolets a la paella, butternuts, castanyes, salsifí rostit, crema d'eglefinPoêlée de champignons, butternuts, marrons, salsifis rôtis, crème de
haddock
Llom de porc estofatEffiloché d’échine de porc braisé
Estil "vallée d'auge" amb làmina de raviolis, pomes daurades rostides, ceba blanca esmaltada, puré de moniatoFaçon « Vallée d’auge et sa feuille de ravioles, pommes golden
rôties, oignons blancs glacés, purée de patates douces
29.00€
Estil "vallée d'auge" amb làmina de raviolis, pomes daurades rostides, ceba blanca esmaltada, puré de moniatoFaçon « Vallée d’auge et sa feuille de ravioles, pommes golden
rôties, oignons blancs glacés, purée de patates douces
Plat vegetariàPlat végétarien
Segons "la inspiració del xef"Selon « l’inspiration du chef »
25.00€
Segons "la inspiració del xef"Selon « l’inspiration du chef »
FORMATGEFROMAGE
Plat de formatges de la Fromagerie “Dagonet”Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »
Pausa del diaPoint du Jour
10.00€
Pausa del diaPoint du Jour
POSTRES DESSERTS
Churros amb sucre llustre, mousse de blat de moro, melmelada de llet i crispetes de blat de moroChurros au sucre glace, mousse de maïs, confiture de lait et popcorn
10.00€
Col de la Selva NegraChou façon forêt noire
Ganache de xocolata negra, nata de mascarpone, cirera confitada i cirera AmarenaGanache chocolat noir, chantilly mascarpone, confit de cerise et cerise Amarena
10.00€
Ganache de xocolata negra, nata de mascarpone, cirera confitada i cirera AmarenaGanache chocolat noir, chantilly mascarpone, confit de cerise et cerise Amarena
MENÚ DEL DIAMENU DU JOUR
PlatPlat
17.50€
Entrant + Plat o Plat + PostresEntrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Entrant + segon plat + postresEntrée + plat + dessert
25.00€
Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février
EntradaEntrée
Crema de llenties, cansalada i crostonsCrème de lentilles, lardons et croûtons
Plat Plat
Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduïtTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
OOU
Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellatRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
postresDessert
Cor suau de gerds de pistatxoMoelleux pistache coeur coulant framboise