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Carta

45.00 €

ñoquis de pèsols Gnocchis de petits pois

Cremós de formatge de cabra fresc, faves, ceba tendra, cibulet, vinagreta d'avellanes i xips de cansalada Crémeux de chèvre frais, fèves, cébette, ciboulette, vinaigrette de noisette et chips de lard

18.00€

Cremós de formatge de cabra fresc, faves, ceba tendra, cibulet, vinagreta d'avellanes i xips de cansalada Crémeux de chèvre frais, fèves, cébette, ciboulette, vinaigrette de noisette et chips de lard

Tataki de magret d'ànec a l'estil "Thai tonnato". Tataki de magret de canard façon « Thaï tonnato »

Amanida d'herbes, pastanaga i escabetx de daikon, cacauets i gel de taronja sanguina Salade d’herbes, pickles de carottes et daikon, cacahuètes et gel d’orange sanguine

19.00€

Amanida d'herbes, pastanaga i escabetx de daikon, cacauets i gel de taronja sanguina Salade d’herbes, pickles de carottes et daikon, cacahuètes et gel d’orange sanguine

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Filet de mullet a la planxa, Filet de rouget grillé,

Compota de col verda, cúrcuma, fruits secs i shiitake, puré de xirivia, melmelada de llimona muntada amb mantega, tuile de tinta de calamar Compotée de choux vert, curcuma, fruits secs et shiitake, purée de panais, confiture de citron montée au beurre, tuile à l’encre de seiche

28.00€

Compota de col verda, cúrcuma, fruits secs i shiitake, puré de xirivia, melmelada de llimona muntada amb mantega, tuile de tinta de calamar Compotée de choux vert, curcuma, fruits secs et shiitake, purée de panais, confiture de citron montée au beurre, tuile à l’encre de seiche

vedella cuita a baixa temperatura Veau cuit basse température

Variació al voltant del cerfoll tuberós, suc de vedella fort amb cafè i oli de farigola Déclinaison autour du cerfeuil tubéreux, jus de veau corsé au café et huile de thym

29.00€

Variació al voltant del cerfoll tuberós, suc de vedella fort amb cafè i oli de farigola Déclinaison autour du cerfeuil tubéreux, jus de veau corsé au café et huile de thym

Plat vegetarià segons “la inspiració del xef” Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

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Plat de formatges de la Fromagerie Dagonet Assiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »

Pausa del dia Point du Jour

10.00€

Pausa del dia Point du Jour

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Mousse de xocolata negra Mousse chocolat noir

“praliné de xocolata rock/feuillantine”, caramel de múrgoles i tuile de bolets* « chocolat rocher praliné/ feuillantine », caramel de morilles et tuile aux champignons*

10.00€

“praliné de xocolata rock/feuillantine”, caramel de múrgoles i tuile de bolets* « chocolat rocher praliné/ feuillantine », caramel de morilles et tuile aux champignons*

Parfait de pastís de formatge Cheese cake parfait

Pa de mantega de llima, yuzu cremós, kumquats confitats, gel de kiwi i flor cristal·litzada Sablé citron vert, crémeux yuzu, kumquats confits, gel de kiwi et fleur cristallisée

10.00€

Pa de mantega de llima, yuzu cremós, kumquats confitats, gel de kiwi i flor cristal·litzada Sablé citron vert, crémeux yuzu, kumquats confits, gel de kiwi et fleur cristallisée

Plat Plat

17.50€

Entrant + Plat o Plat + Postres Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Entrant + segon plat + postres Entrée + plat + dessert

25.00€

Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février

Entrada Entrée

Crema de llenties, cansalada i crostons Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plat Plat

Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduït Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

O OU

Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellat Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

postres Dessert

Cor suau de gerds de pistatxo Moelleux pistache coeur coulant framboise