Inici /Carta

Carta

44.00 €

ENTRADES ENTRÉES

Ou de Meurette revisitat Œuf meurette revisité

Salsa de vi negre, rovell d'ou confitat, bolets, cansalada cruixent, emulsió de pa torrat Sauce vin rouge, jaune d’œuf confit, champignons de Paris, lard croustillant, émulsion de pain grillé

19.00€

Salsa de vi negre, rovell d'ou confitat, bolets, cansalada cruixent, emulsió de pa torrat Sauce vin rouge, jaune d’œuf confit, champignons de Paris, lard croustillant, émulsion de pain grillé

Endívies caramel·litzades amb mel, magrana, avellanes torrades Endives caramélisées au miel, grenade, noisettes grillées

i cremós Fourme d’Ambert et crémeux de Fourme d’Ambert

18.00€

i cremós Fourme d’Ambert et crémeux de Fourme d’Ambert

LLOC PLATS

Vieiras per berenar Noix de Saint Jacques snackées

Bolets a la paella, butternuts, castanyes, salsifí rostit, crema d'eglefin Poêlée de champignons, butternuts, marrons, salsifis rôtis, crème de haddock

28.00€

Bolets a la paella, butternuts, castanyes, salsifí rostit, crema d'eglefin Poêlée de champignons, butternuts, marrons, salsifis rôtis, crème de haddock

Llom de porc estofat Effiloché d’échine de porc braisé

Estil "vallée d'auge" amb làmina de raviolis, pomes daurades rostides, ceba blanca esmaltada, puré de moniato Façon « Vallée d’auge et sa feuille de ravioles, pommes golden rôties, oignons blancs glacés, purée de patates douces

29.00€

Estil "vallée d'auge" amb làmina de raviolis, pomes daurades rostides, ceba blanca esmaltada, puré de moniato Façon « Vallée d’auge et sa feuille de ravioles, pommes golden rôties, oignons blancs glacés, purée de patates douces

Plat vegetarià Plat végétarien

Segons "la inspiració del xef" Selon « l’inspiration du chef »

25.00€

Segons "la inspiració del xef" Selon « l’inspiration du chef »

FORMATGE FROMAGE

Plat de formatges de la Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

Pausa del dia Point du Jour

10.00€

Pausa del dia Point du Jour

POSTRES DESSERTS

Churros amb sucre llustre, mousse de blat de moro, melmelada de llet i crispetes de blat de moro Churros au sucre glace, mousse de maïs, confiture de lait et popcorn

10.00€

Col de la Selva Negra Chou façon forêt noire

Ganache de xocolata negra, nata de mascarpone, cirera confitada i cirera Amarena Ganache chocolat noir, chantilly mascarpone, confit de cerise et cerise Amarena

10.00€

Ganache de xocolata negra, nata de mascarpone, cirera confitada i cirera Amarena Ganache chocolat noir, chantilly mascarpone, confit de cerise et cerise Amarena

Plat Plat

17.50€

Entrant + Plat o Plat + Postres Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Entrant + segon plat + postres Entrée + plat + dessert

25.00€

Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février

Entrada Entrée

Crema de llenties, cansalada i crostons Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plat Plat

Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduït Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

O OU

Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellat Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

postres Dessert

Cor suau de gerds de pistatxo Moelleux pistache coeur coulant framboise