44.00 €
ENTRADES ENTRÉES
Boudin noir "Christian Parra" Boudin noir "Christian Parra"
Cromesquis de poma daurada a la planxa, coulis de ceba caramel·litzada, oli de julivert Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil
19.00€
Cromesquis de poma daurada a la planxa, coulis de ceba caramel·litzada, oli de julivert Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil
Tarte tatin Tarte tatin
Amb fondue de porro i olives, crema de gorgonzola muntada, vinagreta de nous tèbia, olives en pols À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives
18.00€
Amb fondue de porro i olives, crema de gorgonzola muntada, vinagreta de nous tèbia, olives en pols À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives
LLOC PLATS
Carb àrtic escalfat Omble chevalier snacké
Risotto d'api i parmesà, faves i escabetx de bolets, crema de bescuit de cranc i rouillet Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille
28.00€
Risotto d'api i parmesà, faves i escabetx de bolets, crema de bescuit de cranc i rouillet Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille
Espatlla de xai confitada Epaule d’agneau confite
Amb espècies durant 8 hores, cereals “farro” amb verdures i fruits secs oblidats, chutney de prunes/figues/albercocs, suc de cocció fort Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé
29.00€
Amb espècies durant 8 hores, cereals “farro” amb verdures i fruits secs oblidats, chutney de prunes/figues/albercocs, suc de cocció fort Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé
Plat vegetarià Plat végétarien
Segons "la inspiració del xef" Selon « l’inspiration du chef »
25.00€
Segons "la inspiració del xef" Selon « l’inspiration du chef »
FORMATGE FROMAGE
Plat de formatges de la Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »
Pausa del dia Point du Jour
10.00€
Pausa del dia Point du Jour
POSTRES DESSERTS
Mousse de cacauet Mousse à la cacahuète
Xocolata negra Namelaka, bescuit de cacau cruixent, chouchou caramel·litzat, caramel de mantega salada Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé
10.00€
Xocolata negra Namelaka, bescuit de cacau cruixent, chouchou caramel·litzat, caramel de mantega salada Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé
Molsa marró Mousse marron
Butternut caramel·litzat, gelat de carbassa, sifó de iogurt, torró de llavors de carbassa i taronja de butternut Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut
10.00€
Butternut caramel·litzat, gelat de carbassa, sifó de iogurt, torró de llavors de carbassa i taronja de butternut Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut
Plat Plat
17.50€
Entrant + Plat o Plat + Postres Entrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Entrant + segon plat + postres Entrée + plat + dessert
25.00€
Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février
Entrada Entrée
Crema de llenties, cansalada i crostons Crème de lentilles, lardons et croûtons
Plat Plat
Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduït Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
O OU
Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellat Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
postres Dessert
Cor suau de gerds de pistatxo Moelleux pistache coeur coulant framboise