Inici /Carta

Carta

45.00 €

Llagosta i abadejo, maionesa de rave picant, pa de curry vienès d'Edouard, enciam, escabetx de rave, magrana i vinagre de mango Homard et lieu noir, mayonnaise au raifort, pain viennois au curry d’Edouard, sucrine, pickles de radis, grenade et vinaigre de mangue

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Llenties verdes confitades cremoses, diot Savoie a la planxa, emulsió de cansalada, patates de xirivia i nous Crémeux de lentilles vertes confites, diots de Savoie grillés, émulsion de lard, chips de panais et noix

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Filet de porc a baixa temperatura, mousselina de patates de fenc, roseta de poma; suc de porc amb cos amb sàlvia; gel de calvados Filet mignon de porc basse température, mousseline de pomme de terre au foin, rosace de pomme ; jus corsé de cochon à la sauge; gel de calvados

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Bistec de Skreï a la brasa, gratinat de card, pa beixamel i sandvitx, ceba caramel·litzada, brou de peix amb vi negre Pavé de Skreï snacké, gratin de cardons, béchamel et pain de mie, oignons caramélisés, fumet de poisson au vin rouge

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Croqueta de xocolata fondant, chantilly de menta/pebre Timut; coulis de fruites exòtiques Croquette au chocolat fondante, chantilly menthe/poivre de Timut ; coulis de fruits exotiques

֎֎֎֎ ֎֎֎֎

Pera rostida amb infusió de tagetes de llimona, sorbet de farigola, galeta suau de pistatxo, crema de mascarpone/kumquat Poire rôtie infusion de tagète citronnée, sorbet au thym, biscuit moelleux à la pistache, crème de mascarpone/kumquat

Plat Plat

17.50€

Entrant + Plat o Plat + Postres Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Entrant + segon plat + postres Entrée + plat + dessert

25.00€

Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février

Entrada Entrée

Crema de llenties, cansalada i crostons Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plat Plat

Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduït Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

O OU

Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellat Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

postres Dessert

Cor suau de gerds de pistatxo Moelleux pistache coeur coulant framboise