Llagosta i abadejo, maionesa de rave picant, pa de curry vienès d'Edouard, enciam, escabetx de rave, magrana i vinagre de mangoHomard et lieu noir, mayonnaise au raifort, pain viennois au curry d’Edouard, sucrine, pickles de radis, grenade et vinaigre de mangue
֎֎֎֎֎֎֎֎
Llenties verdes confitades cremoses, diot Savoie a la planxa, emulsió de cansalada, patates de xirivia i nousCrémeux de lentilles vertes confites, diots de Savoie grillés, émulsion de lard, chips de panais et noix
֎֎֎֎֎֎֎֎
Filet de porc a baixa temperatura, mousselina de patates de fenc, roseta de poma; suc de porc amb cos amb sàlvia; gel de calvadosFilet mignon de porc basse température, mousseline de pomme de terre au foin, rosace de pomme ; jus corsé de cochon à la sauge; gel de calvados
֎֎֎֎֎֎֎֎
Bistec de Skreï a la brasa, gratinat de card, pa beixamel i sandvitx, ceba caramel·litzada, brou de peix amb vi negrePavé de Skreï snacké, gratin de cardons, béchamel et pain de mie, oignons caramélisés, fumet de poisson au vin rouge
֎֎֎֎֎֎֎֎
Croqueta de xocolata fondant, chantilly de menta/pebre Timut; coulis de fruites exòtiquesCroquette au chocolat fondante, chantilly menthe/poivre de Timut ; coulis de fruits exotiques
֎֎֎֎֎֎֎֎
Pera rostida amb infusió de tagetes de llimona, sorbet de farigola, galeta suau de pistatxo, crema de mascarpone/kumquatPoire rôtie infusion de tagète citronnée, sorbet au thym, biscuit moelleux à la pistache, crème de mascarpone/kumquat
MENÚ DEL DIAMENU DU JOUR
PlatPlat
17.50€
Entrant + Plat o Plat + PostresEntrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Entrant + segon plat + postresEntrée + plat + dessert
25.00€
Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février
EntradaEntrée
Crema de llenties, cansalada i crostonsCrème de lentilles, lardons et croûtons
Plat Plat
Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduïtTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
OOU
Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellatRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
postresDessert
Cor suau de gerds de pistatxoMoelleux pistache coeur coulant framboise