Cremós de formatge de cabra fresc, faves, ceba tendra, cibulet, vinagreta d'avellanes i xips de cansaladaCrémeux de chèvre frais, fèves, cébette, ciboulette, vinaigrette de noisette et chips de lard
18.00€
Cremós de formatge de cabra fresc, faves, ceba tendra, cibulet, vinagreta d'avellanes i xips de cansaladaCrémeux de chèvre frais, fèves, cébette, ciboulette, vinaigrette de noisette et chips de lard
Tataki de magret d'ànec a l'estil "Thai tonnato".Tataki de magret de canard façon « Thaï tonnato »
Amanida d'herbes, pastanaga i escabetx de daikon, cacauets i gel de taronja sanguinaSalade d’herbes, pickles de carottes et daikon, cacahuètes et gel d’orange sanguine
19.00€
Amanida d'herbes, pastanaga i escabetx de daikon, cacauets i gel de taronja sanguinaSalade d’herbes, pickles de carottes et daikon, cacahuètes et gel d’orange sanguine
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Filet de mullet a la planxa,Filet de rouget grillé,
Compota de col verda, cúrcuma, fruits secs i shiitake, puré de xirivia, melmelada de llimona muntada amb mantega, tuile de tinta de calamarCompotée de choux vert, curcuma, fruits secs et shiitake, purée de panais, confiture de citron montée au beurre, tuile à l’encre de seiche
28.00€
Compota de col verda, cúrcuma, fruits secs i shiitake, puré de xirivia, melmelada de llimona muntada amb mantega, tuile de tinta de calamarCompotée de choux vert, curcuma, fruits secs et shiitake, purée de panais, confiture de citron montée au beurre, tuile à l’encre de seiche
vedella cuita a baixa temperaturaVeau cuit basse température
Variació al voltant del cerfoll tuberós, suc de vedella fort amb cafè i oli de farigolaDéclinaison autour du cerfeuil tubéreux, jus de veau corsé au café et huile de thym
29.00€
Variació al voltant del cerfoll tuberós, suc de vedella fort amb cafè i oli de farigolaDéclinaison autour du cerfeuil tubéreux, jus de veau corsé au café et huile de thym
Plat vegetarià segons “la inspiració del xef”Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »
25.00€
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Plat de formatges de la Fromagerie DagonetAssiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »
Pausa del diaPoint du Jour
10.00€
Pausa del diaPoint du Jour
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Mousse de xocolata negraMousse chocolat noir
“praliné de xocolata rock/feuillantine”, caramel de múrgoles i tuile de bolets*« chocolat rocher praliné/ feuillantine », caramel de morilles et
tuile aux champignons*
10.00€
“praliné de xocolata rock/feuillantine”, caramel de múrgoles i tuile de bolets*« chocolat rocher praliné/ feuillantine », caramel de morilles et
tuile aux champignons*
Parfait de pastís de formatgeCheese cake parfait
Pa de mantega de llima, yuzu cremós, kumquats confitats, gel de kiwi i flor cristal·litzadaSablé citron vert, crémeux yuzu, kumquats confits, gel de kiwi et fleur cristallisée
10.00€
Pa de mantega de llima, yuzu cremós, kumquats confitats, gel de kiwi i flor cristal·litzadaSablé citron vert, crémeux yuzu, kumquats confits, gel de kiwi et fleur cristallisée
MENÚ DEL DIAMENU DU JOUR
PlatPlat
17.50€
Entrant + Plat o Plat + PostresEntrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Entrant + segon plat + postresEntrée + plat + dessert
25.00€
Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février
EntradaEntrée
Crema de llenties, cansalada i crostonsCrème de lentilles, lardons et croûtons
Plat Plat
Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduïtTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
OOU
Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellatRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
postresDessert
Cor suau de gerds de pistatxoMoelleux pistache coeur coulant framboise