Raviolis xinesos cruixents, duxelles, bolets Norbert amb julivert, escabetx de pholiote, quètxup de llenties i pols de porciniCroustillant de raviole chinoise, duxelle, champignons de Norbert en persillade, pickles de pholiote, ketchup de lentilles et poudre de cèpes
19.00€
Velouté de carbassa, teula de castanyes, gelat de mel fermentada i fulla de figuera, harissa de gerdsVelouté de butternuts, tuile aux marrons, crème glacée au miel fermenté et feuille de figuier, harissa framboise
18.00€
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Filet de truita "Murgat" a la planxa, enciam estofat, pastanagues, cebes, bacó, pèsols, muselina de remolatxa fumada, suc de carn amb cos i estragóPavé de truite « Murgat » snacké, laitues braisées, carottes, oignons, lardons, petits pois, mousseline de betteraves fumées jus de viande corsé à l’estragon
28.00€
Balotina de pollastre amb xampinyons, puré de patata i fonoll, caramel de pera, suc de pollastre i pesto d'all silvestreBallotine de volaille aux champignons, purée de pomme de terre et fenouil, caramel de poire, jus de volaille et pesto d’ail des ours
29.00€
Plat vegetarià segons la inspiració del xefPlat végétarien selon « l’inspiration du chef »
25.00€
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Plat de formatges de la Fromagerie DagonetAssiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »
Pausa del diaPoint du Jour
10.00€
Pausa del diaPoint du Jour
֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎
Com un tiramisú, galeta de llengua de gat, encenalls de xocolata, gel de cafè, crumble de cafèComme un tiramisu, biscuit langue de chat, copeaux de chocolat, gel café, crumble café
10.00€
Pastís de pastanaga amb nous, sorbet de pastanaga, crema de taronja i gingebre, tuile de pastanaga i nuggets de nous caramel·litzadesCarrot cake aux noix, sorbet carotte, crémeux à l’orange et gingembre, tuile carotte et pépites de noix caramélisées
10.00€
MENÚ DEL DIAMENU DU JOUR
Només per dinarUniquement pour le déjeuner
PlatPlat
17.50€
Entrant + Plat o Plat + PostresEntrée + Plat ou Plat + Dessert
21.50€
Entrant + segon plat + postresEntrée + plat + dessert
25.00€
Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février
EntradaEntrée
Crema de llenties, cansalada i crostonsCrème de lentilles, lardons et croûtons
Plat Plat
Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduïtTravers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
OOU
Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellatRetour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
postresDessert
Cor suau de gerds de pistatxoMoelleux pistache coeur coulant framboise
MAPACARTE
45.00 €
Llagosta i abadejo, maionesa de rave picant, pa de curry vienès d'Edouard, enciam, escabetx de rave, magrana i vinagre de mangoHomard et lieu noir, mayonnaise au raifort, pain viennois au curry d’Edouard, sucrine, pickles de radis, grenade et vinaigre de mangue
֎֎֎֎֎֎֎֎
Llenties verdes confitades cremoses, diot Savoie a la planxa, emulsió de cansalada, patates de xirivia i nousCrémeux de lentilles vertes confites, diots de Savoie grillés, émulsion de lard, chips de panais et noix
֎֎֎֎֎֎֎֎
Filet de porc a baixa temperatura, mousselina de patates de fenc, roseta de poma; suc de porc amb cos amb sàlvia; gel de calvadosFilet mignon de porc basse température, mousseline de pomme de terre au foin, rosace de pomme ; jus corsé de cochon à la sauge; gel de calvados
֎֎֎֎֎֎֎֎
Bistec de Skreï a la brasa, gratinat de card, pa beixamel i sandvitx, ceba caramel·litzada, brou de peix amb vi negrePavé de Skreï snacké, gratin de cardons, béchamel et pain de mie, oignons caramélisés, fumet de poisson au vin rouge
֎֎֎֎֎֎֎֎
Croqueta de xocolata fondant, chantilly de menta/pebre Timut; coulis de fruites exòtiquesCroquette au chocolat fondante, chantilly menthe/poivre de Timut ; coulis de fruits exotiques
֎֎֎֎֎֎֎֎
Pera rostida amb infusió de tagetes de llimona, sorbet de farigola, galeta suau de pistatxo, crema de mascarpone/kumquatPoire rôtie infusion de tagète citronnée, sorbet au thym, biscuit moelleux à la pistache, crème de mascarpone/kumquat