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Carta

44.00 €

ENTRADES ENTRÉES

Boudin noir "Christian Parra" Boudin noir "Christian Parra"

Cromesquis de poma daurada a la planxa, coulis de ceba caramel·litzada, oli de julivert Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil

19.00€

Cromesquis de poma daurada a la planxa, coulis de ceba caramel·litzada, oli de julivert Grillé, cromesquis de pommes golden, coulis d’oignons caramélisés, huile de persil

Tarte tatin Tarte tatin

Amb fondue de porro i olives, crema de gorgonzola muntada, vinagreta de nous tèbia, olives en pols À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives

18.00€

Amb fondue de porro i olives, crema de gorgonzola muntada, vinagreta de nous tèbia, olives en pols À la fondue de poireaux et olives, crème fouettée au gorgonzola, vinaigrette tiède aux noix, poudre d’olives

LLOC PLATS

Carb àrtic escalfat Omble chevalier snacké

Risotto d'api i parmesà, faves i escabetx de bolets, crema de bescuit de cranc i rouillet Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille

28.00€

Risotto d'api i parmesà, faves i escabetx de bolets, crema de bescuit de cranc i rouillet Risotto de céleri et parmesan, fèves et pickles de champignons, bisque de crabes crémée et rouille

Espatlla de xai confitada Epaule d’agneau confite

Amb espècies durant 8 hores, cereals “farro” amb verdures i fruits secs oblidats, chutney de prunes/figues/albercocs, suc de cocció fort Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé

29.00€

Amb espècies durant 8 hores, cereals “farro” amb verdures i fruits secs oblidats, chutney de prunes/figues/albercocs, suc de cocció fort Aux épices pendant 8 heures, céréales « Farro » aux légumes oubliés et fruits secs, chutney de pruneau/figue/abricot, jus de cuisson corsé

Plat vegetarià Plat végétarien

Segons "la inspiració del xef" Selon « l’inspiration du chef »

25.00€

Segons "la inspiració del xef" Selon « l’inspiration du chef »

FORMATGE FROMAGE

Plat de formatges de la Fromagerie “Dagonet” Assiette de fromages de la Fromagerie « Dagonet »

Pausa del dia Point du Jour

10.00€

Pausa del dia Point du Jour

POSTRES DESSERTS

Mousse de cacauet Mousse à la cacahuète

Xocolata negra Namelaka, bescuit de cacau cruixent, chouchou caramel·litzat, caramel de mantega salada Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé

10.00€

Xocolata negra Namelaka, bescuit de cacau cruixent, chouchou caramel·litzat, caramel de mantega salada Namelaka chocolat noir, biscuit croquant au cacao, chouchous caramélisés, caramel au beurre salé

Molsa marró Mousse marron

Butternut caramel·litzat, gelat de carbassa, sifó de iogurt, torró de llavors de carbassa i taronja de butternut Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut

10.00€

Butternut caramel·litzat, gelat de carbassa, sifó de iogurt, torró de llavors de carbassa i taronja de butternut Butternut caramélisée, crème glacée au potimarron, siphon yaourt, nougatine aux graines de courge et orangette de butternut

Plat Plat

17.50€

Entrant + Plat o Plat + Postres Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Entrant + segon plat + postres Entrée + plat + dessert

25.00€

Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février

Entrada Entrée

Crema de llenties, cansalada i crostons Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plat Plat

Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduït Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

O OU

Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellat Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

postres Dessert

Cor suau de gerds de pistatxo Moelleux pistache coeur coulant framboise