Inici /Carta

Carta

45.00 €

Ajo blanco, filet de verat a la brasa Ajo blanco, filet de maquereau à la flamme

Carbassó i xoriço a la planxa, julivert/oli d'api Courgettes et chorizo grillés, huile de persil/céleri branche

18.00€

Carbassó i xoriço a la planxa, julivert/oli d'api Courgettes et chorizo grillés, huile de persil/céleri branche

Amanida d'espàrrecs / tomàquet / cogombre / maduixa / ceba tendra Salade d’asperges / tomates / concombres / fraises / cébettes

Vinagreta de maduixa, mousse de feta, tàperes fregides, olives de Kalamata i ratlladura de llimona confitada Vinaigrette de fraises, mousse féta, câpres frits, olives « kalamata » et zestes de citrons confits

19.00€

Vinagreta de maduixa, mousse de feta, tàperes fregides, olives de Kalamata i ratlladura de llimona confitada Vinaigrette de fraises, mousse féta, câpres frits, olives « kalamata » et zestes de citrons confits

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Bistec de lucioperca glaçat amb caramel de llagosta Pavé de sandre laqué au caramel de homards

Muselina d'alcachofa, remolatxa rostida de Chioggia, granola, emulsió cremosa de suc de llagosta Mousseline d’artichauts, betterave chioggia rôtie, granola, émulsion de jus de homard crémé

28.00€

Muselina d'alcachofa, remolatxa rostida de Chioggia, granola, emulsió cremosa de suc de llagosta Mousseline d’artichauts, betterave chioggia rôtie, granola, émulsion de jus de homard crémé

Sella de conill farcida de bolets i aus de corral Râble de lapin farci aux champignons et volaille

Puck de patata/avellana/cerfull, pastanaga glacejada, puré de pèsols i crema de múrgoles Palet de pomme de terre / noisette / cerfeuil, carotte glacée, purée de petits pois et crème de morilles

29.00€

Puck de patata/avellana/cerfull, pastanaga glacejada, puré de pèsols i crema de múrgoles Palet de pomme de terre / noisette / cerfeuil, carotte glacée, purée de petits pois et crème de morilles

Plat vegetarià segons “la inspiració del xef” Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »

25.00€

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Plat de formatges de la Fromagerie Dagonet Assiette de fromages de la « Fromagerie « Dagonet »

Pausa del dia Point du Jour

10.00€

Pausa del dia Point du Jour

֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎ ֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎֎

Pavlova amb arròs glutinós de mango Pavlova façon « mango sticky rice »

Mango escalfat amb tagete, puré de mango, sorbet d'alfàbrega/xili tailandès, gel de citronel·la Mangue pochée à la tagette, purée de mangues, sorbet basilic/piment thaï, gel citronnelle

10.00€

Mango escalfat amb tagete, puré de mango, sorbet d'alfàbrega/xili tailandès, gel de citronel·la Mangue pochée à la tagette, purée de mangues, sorbet basilic/piment thaï, gel citronnelle

Religioses Religieuse

Crema de chiboust de vainilla, fruits vermells confitats, pesto de menta fresca Crème chiboust à la vanille, confit de fruits rouges, pistou de menthe fraîche

10.00€

Crema de chiboust de vainilla, fruits vermells confitats, pesto de menta fresca Crème chiboust à la vanille, confit de fruits rouges, pistou de menthe fraîche

Plat Plat

17.50€

Entrant + Plat o Plat + Postres Entrée + Plat ou Plat + Dessert

21.50€

Entrant + segon plat + postres Entrée + plat + dessert

25.00€

Dilluns 20 de febrer Lundi 20 février

Entrada Entrée

Crema de llenties, cansalada i crostons Crème de lentilles, lardons et croûtons

Plat Plat

Costelles de porc confitades, polenta cremosa i suc de cocció reduït Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit

O OU

Retorn de la llotja de peix, mousselina de moniato, verdures i mantega blanca d'anís estrellat Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé

postres Dessert

Cor suau de gerds de pistatxo Moelleux pistache coeur coulant framboise