Home / The Menu
Menu
Menu
43.00€
STARTERS
ENTRÉES
Pepper piperade, txistorra sausage with parsley, soft-boiled egg Edouard sandwich bread dip with Provencal herbs
Piperade de poivrons, saucisse txistorra en persillade, œuf mollet Mouillette de pain de mie d’Edouard aux herbes de Provence
19.00€
Fresh goat cheese and dried fruit nougat, honey fig jam from Père Bob Mimolette savory crumble
Nougat de chèvre frais et fruits secs, confiture de figues au miel du Père Bob Crumble salé à la Mimolette
18.00€
PLACE
PLATS
Trout steak from Murgat (Isère) snacked, zucchini pesto with parmesan and almonds Tagliatelle of raw zucchini, white butter sauce with smoked curry
Pavé de truite de chez Murgat (Isère) snacké, pesto de courgettes au parmesan et amandes Tagliatelles de courgettes crues, beurre blanc au curry fumé
28.00€
Roasted duckling fillet, pan-fried Loire mushrooms Potato cake and blueberry gastric sauce
Filet de canette rôti, poêlée de champignons de la Loire Gâteau de pommes de terre et sauce gastrique à la myrtille
27.00€
Vegetarian dish according to "the chef's inspiration"
Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »
25.00€
CHEESE
FROMAGE
Plate of cheeses from the “Fromagerie Dugonet” (Point of day)
Assiette de fromages de la « Fromagerie Dugonet» (Point du Jour)
10.00€
DESSERTS
DESSERTS
Choux pastry rolls Pistachio mousseline cream, raspberries and crunchy pistachios
Rolls de pâte à choux Crème mousseline à la pistache, framboises et pistaches croquantes
10.00€
Roasted peaches with verbena Ravioli with peach jelly, vine peach sorbet, crisp puff pastry with star anise
Pêches rôties à la verveine Raviole de gelée de pêches, sorbet pêche de vigne, Feuilleté croustillant à l’anis étoilé
10.00€
Main course
Plat
16.50€
Starter + Main course or Main course + Dessert
Entrée + Plat ou Plat + Dessert
20.50€
Starter + main course + dessert
Entrée + plat + dessert
24.00€
Monday February 20
Lundi 20 février
Starter
Entrée
Cream of lentils, bacon bits and croutons
Crème de lentilles, lardons et croûtons
Plat
Plat
Confit pork ribs, creamy polenta and reduced cooking juices
Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
OR
OU
Return of the fish auction, sweet potato mousseline, vegetables and white butter with star anise
Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
Dessert
Dessert
Fluffy pistachio raspberry flowing heart
Moelleux pistache coeur coulant framboise