Home / The Menu
NOVEMBER / DECEMBER 2022
Menu
Menu
42.00€
STARTERS
ENTRÉES
Grilled “Christian Parra” black pudding Onion mousseline, crunchy tuile, raspberry vinegar reduction
Boudin noir « Christian Parra » grillé Mousseline d’oignons, tuile croquante,réduction de vinaigre de framboises
19.00€
Snacked squid strips Split pea hummus, chorizo ketchup and parsley/almond pesto and parmesan cheese
Lamelles d’encornets snackées Houmous de pois cassés, ketchup de chorizo et pistou de persil/amande et parmesan
18.00€
PLACE
PLATS
Pavé of Skreï meunière Parsnip creek, roasted salsify, white butter seaweed emulsion
Pavé de Skreï meunière Crique de panais, salsifis rôtis, Emulsion de beurre blanc aux algues
28.00€
Candied pork knuckle Stuffed potato, brains of canuts, Tonkatsu sauce
Jarret de porc confit Pomme de terre farcie, cervelle de canuts, sauce Tonkatsu
27.00€
Vegetarian dish according to "the chef's inspiration"
Plat végétarien selon « l’inspiration du chef »
25.00€
CHEESE
FROMAGE
Plate of cheeses from the “Fromagerie Dugonet” (Point du Jour)
Assiette de fromages de la « Fromagerie Dugonet» (Point du Jour)
10.00€
DESSERTS
DESSERTS
Milk chocolate ganache Sweet puff pastry with cereal seeds, crunchy puffed rice/praline, dark chocolate sauce
Ganache chocolat au lait Feuilleté sucré aux graines de céréales, croquant de riz soufflé/praliné, sauce chocolat noir
10.00€
Pineapple caramelized with honey Lime/basil sorbet, meringue, coconut crumble
Ananas caramélisés au miel Sorbet citron vert/basilic, meringue, crumble noix de coco
10.00€
Main course
Plat
15.50€
Starter + main course
Entrée + plat
19.50€
Starter + main course + dessert
Entrée + plat + dessert
23.00€
Thursday November 3
Lundi 20 février
Starter
Entrée
Savory pudding, creamy gorgonzola, vinaigrette, apple and walnuts
Crème de lentilles, lardons et croûtons
Plat
Plat
Galopin of veal mashed potatoes, meat jus
Travers de porc confit, polenta crémeuse et jus de cuisson reduit
OR
OU
Return of the snacked fish market, wok of vegetables and white butter with prawns
Retour de la criée snacké, mousseline de patate douce, légumes et beurre blanc à l'anis étoilé
Dessert
Dessert
Verrine caramelized bananas, chocolate ganache
Moelleux pistache coeur coulant framboise